3 grunde til at vælge bambus som emballage

Kvinde der står med forskelligt emballage
3 grunde til at vælge bambus som emballage
Henrik Andersen
-
09/11/2021
-

Der er mange gode grunde til, at du bør vælge bambus som emballage. Først og fremmest er det mere bæredygtigt end mange andre materialer, men det er ikke den eneste grund. Herunder får du 3 gode grunde til, at du bør vælge bambusemballage.

Hvis du driver webshop, er det vigtigt, at du overvejer, hvilket materiale du vil gøre brug af til emballagen. Kunderne efterspørger bæredygtighed, og her har emballagen en stor indflydelse, da den i princippet ikke gør noget for produktet, hvorfor det er væsentligt, at du vælger et materiale, som er nemt at genanvende som eksempelvis bambus.

#1: Bambus kræver ikke pesticider og sprøjtemidler

Bambus er et materiale, som har nemt ved at gro – og det optager mere CO2 end eksempelvis træer, som anvendes til produktion af pap- og papiremballage. Alene dét er grund nok i sig selv til at vælge bambus som materiale til din emballage.

Herudover kræver bambus hverken pesticider eller andre former for sprøjtemiddel, før det kan gro. Det er igen en god grund til at vælge bambus, når du skal vælge emballage til eksempelvis din webshop. Læs mere på https://dte.dk/.

#2: Bambus er et holdbart materiale

Bambus er et utroligt holdbart materiale, hvorfor det egner sig godt til brug som emballage. Det beskytter således produkterne bedre, hvis man sammenligner med mindre holdbare emballagematerialer – og det er praktisk, hvis du driver webshop, hvor du pakkerne skal kunne holde til at blive fragtet ud til kunderne.

Hvis du sender en pakke ud til en kunde, som har betalt for den, og vedkommende får en pakke, som har taget skade, vil du opleve, at han eller hun bliver utilfreds. Derfor er det vigtigt, at du vælger et emballagemateriale, som rent faktisk kan holde til lidt af hvert.

#3: Bambus er mere bæredygtigt

Hvis man sammenligner med andre former for emballagemateriale, så er bambus klar mere bæredygtigt. Det skyldes blandt andet, at det ikke kræver særligt optimale forhold for at kunne vokse – og selve produktionen kræver langt mindre vand end andre materialer, som anvendes til emballage.

Generelt er bambus langt mere bæredygtigt end mange andre materialer, og det er en stor fordel. Herudover er bambus ofte billigt, da det er nemt at producere – og så kan det vokse helt op mod én meter om dagen, hvilket gør det nemmere at producere i større mængder.

Copyright 2023 - Pilanto Aps
Husk fars dag mandag d. 5 juni.
Spar 25% på gaven her!