Der er mange gode grunde til at investere i rullegardiner

Klassiske rullegardiner
Der er mange gode grunde til at investere i rullegardiner
Henrik Andersen
-
18/07/2022
-

Det er ofte lettere sagt end gjort at indrette hjemmet helt perfekt, da der er mange valgmuligheder, når det kommer til både møbler, tæpper og diverse. Valget af gardiner kan også være svært. Der findes nemlig både bambusrullegardiner, stofgardiner, rullegardiner, plisségardiner og en verden af andre gardintyper.

Rullegardiner er ikke for alle, men i dette blogindlæg vil vi komme omkring, hvad der gør netop rullegardiner til et fornuftigt valg for mange. Læs videre og bliv klogere på denne gardintype.

Rullegardiner optager stort set ingen plads i rummet

Nogle gardiner fylder mere i rummet, både fysisk og visuelt, end andre. Rullegardiner er et eksempel på en gardintype, der optager ganske lidt plads. Er det derfor et par pladsbesparende og minimalistiske gardiner, du er på udkig efter, så snyd ikke dig selv for at tage et kig på det store udvalg af rullegardiner.

Rullegardiner er bl.a. et godt alternativ til hængende gardiner, der fylder markant mere. 

Du kan designe dem, som du vil

Hvorfor nøjes, når du kan få nogle rullegardiner, der matcher alle dine krav og ønsker? Hvis du er kræsen, så kan du glæde dig over, at du kan designe dine egne gardiner. Du har bl.a. indflydelse på følgende faktorer:

  • Farver på kædetræk, underlister og beslag
  • Afslutning (f.eks. træ eller aluminium)
  • Mørklægning

Derudover kan du naturligvis få rullegardiner i et væld af forskellige størrelser. Derfor kan du stole trygt på, at der også findes rullegardiner, der passer til netop dine vinduer.

Hvis du har svært ved at vælge, så få med fordel besøg af en gardinbus. Så får du mulighed for at se en række af gardiner i dit eget hjem. Der er desuden mulighed for at få vejledning og sparring. Dette kan klart gøre valget lidt lettere.

De mange designmuligheder får du bl.a. med Luxaflex rullegardiner, der bliver forhandlet af NH Gardiner. Luxaflex rullegardiner fås i dag med PowerView, hvilket gør, at du kan styre dine gardiner med en fjernbetjening. Smart, ikke?

De fås med og uden mørklægning

Som vi kort var omkring i forrige afsnit, så fås rullegardiner både med og uden mørklægning. Hvad end du derfor leder efter et par moderne rullegardiner til stuen eller soveværelset, så kan du få det, som du vil have det.

Vælg med fordel rullegardiner med mørklægning til soveværelset, så du kan lukke lyset ude og få en god nats søvn. I f.eks. køkkenet og stuen vil let solafskærmning typisk være tilstrækkeligt, hvorfor du ikke behøver at købe rullegardiner med mørklægning til disse rum.

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!